Oplanderad hangover

Hello! Här kommer en helgrapport.

Jag kan inleda med att säga att jag missade lite utav det där fina vädret som infann sig i helgen. I alla fall i lördags. Jag låg däckad i soffan och mådde (och såg ut som) sju ovanligt svåra år. Men vad hände?

I fredags gick jag och min älskling ut och åt på Tvärsöver (en jättemysig och pytteliten tapas-restaurang på söder). Innan vi gick hemifrån drack vi lite skumpa och åt snittar, och på restaurangen en flaska vin. Efteråt åkte vi upp längst upp i Skrapan för en öl och utsikt över Stockholm. Det var väl inte så mycket alkohol? Värre har man ju varit med om. Men kroppen tyckte visst att det var på tok för mycket för stunden. Jag var helt förstörd i lördags. Jag kunde inte äta eller ens resa mig från soffan och kunde bara säga stånka fram "åååååh vad dåligt jag mår". Inte ens Resorb, 2 liter vatten och Alvedon hjälpte.

Jag mådde inte heller bättre av att veta att inom några timmar skulle jag på det igen eftersom Renen och hennes karl fixade inflyttningsfest på kvällen. Jag är inte bra på det här med alkohol två dagar i rad. Jag frågade mig själv i mitt illamående "hur ska det gå ikväll?", men efter en dusch och en Cube (som jag kan rekommendera starkt som återställare, den smakar ju saft) så var jag nästan back on track. Och efter att ha träffat alla godingar på festen och fått ett glas med bål och en bit smörgåstårta kunde jag njuta av lördagkvällen! Det var en jätterolig fest och jag var nästan inte alls bakfull i söndags. Det firade jag med långpromenad i solen och en Mårten Special (pizza med skinka, lök och bearnaise).

 

Idag jobbar jag förmiddag, och i eftermiddag ska jag till Hair Studio och färga håret. Jag älskar att vara nyfärgad i huvudet!

På återssende!


Belåtenhet

To all you workers out there: Detta är det allra bästa med att vara student:

Igår torsdag: Klockan ringde 08.10. Lite för tidigt men ändå en överkomlig tid. Jag gick upp, tog det piano på morgonen, med kaffe framför Nyhetsmorgon. Jag började känna medans tandborsten var i munnen att jag skulle bli några minuter sen, men det gör ingenting för det finns en dörr längst bak i klassrummet (ännu en fin sida av studentlivet). Jag traskade till tunnelbanan (i jeans, Converse och t-shirt, ytterligare en skön fördel med att plugga), kom fram till perrongen för att märka att jag just missat ett tåg, och insåg att nästa inte skulle gå förrän 9 minuter senare. Räknade minuter på fingrarna och kom fram till att jag med otur skulle kunna bli 20 minuter sen. Är det verkligen en viktig föreläsning? Frågade jag mig själv. Svaret blev nej efter någon minuts funderande och övervägande. Jag vände, åkte upp för rulltrappan, upp för hissen och gick till gymmet istället! Resten av dagen ägnade jag åt att småläsa lite i pluggboken (något som egentligen inte heller var jättenödvändigt) och att slösa lite på dygnets timmar – något som känns fantastisk på en vardag! Summan av kardemummis: Just nu älskar jag att plugga!

 

Och nu sitter jag återigen framför Nyhetsmorgon utan att brådska, med datorn i knäet och väntar på att J ska komma hem, då ska vi ut på långpromenad runt Djurgården i solen. Sedan ska jag hem och fixa inflyttningspresent till kalaset imorgon. Ikväll ska jag och älsklingen ut och äta.

 

Jag känner mig nöjd och belåten med mitt liv just nu!


New Moon OST

På sista tiden har jag ju varit lite av vad man skulle kunna kalla en tipsare, jag tipsade ju häromsistens om ett spel  (Besserwisser) och en TV-seire (Flash Forward). Nu ska jag fortsätta, för kommande information är FÖR bra för att inte tipsa om. Denna gång gäller det musik, och det gäller er med bra musiksmak.

"Det var ett jävla tjat om Twilight" tänker du, och jag tänker fortsätta litegrann. För New Moon's official soundtrack kan vara enligt mig det bästa soundtracket som släppts sedan Cruel Intentions OST. Och nej, man behöver inte tycka Edward är snygg eller ens ha sett filmen för att uppskatta denna marvelos skiva. Jag tror att jag älskar varenda låt en aning.

Sedan kommer en låt som är den bästa jag hört på länge, och den är skriven och framförd av en av de coolaste och mest skickliga inom branchen: Alicia Keys. Through it all heter låten, och ja jag är kär. I låten alltså. Och i J.

Lyssna på låten: http://www.youtube.com/watch?v=amPu8KfihJ0

Sisådär två och en halv minut in i låten blir man sådär härligt rysig och mitt långa vita hår på armarna får ståfräs.

Nu ska jag titta på Anna Anka söker assistent. Underhållning när den är som bäst.

Finbesök från Malmö och Örebro???

Tjena tjena hejsan. Nu sitter jag här på jobbet igen, men jag slutar om 30 minuter för jag jobbar bara halvdag idag! Sedan ska jag hem och öppna boken och plugga hela dagen lång ända tills jag fått ihop ett inlämningsarbete som ska in imorgon bitti.

 

Igår upptäckte jag en helt ny grej: Kvällspromenaden. Det är visst ett fint fenomen. Jag har gjort morgonpromenaden, förmiddagspromenaden, lunchpromenaden och eftermiddagspromenaden, men kvällspromenaden har liksom undgått mig litegrann. Självklart har det ju hänt då och då, mest oavsiktligt, men det var först igår jag insåg härligheten i den. Efter en heldag på receptionsstolen hade jag som Astrid Lindgren brukade uttrycka det; spring i benen. Då kom jag på den briljanta idén (okej, det var inte jag, det var J) att följa med miss P på kvällspromenad med Affe the dog. Det ska bli en återkommande företeelse, jag förstår inte varför jag inte tänkt på det tidigare. Kanske för att jag förr var slö?

 

I helgen är det inflyttningsfest hos Renen! Och min kära gamla goding Carro ska komma ända från Sörping! Dessutom hoppas jag innerligt att godingarna Ida och Tessan kommer från Malmö och Örebro för att hälsa på. Det är tänkt och inplanerat, men inte helt säkert på grund av en nedrig vulkan (någon som hört talas om den?) som sätter stopp för all flygtrafik, vilket leder till att ganska många vill åka tåg, som i sin tur leder till att man kanske inte får tag i sista-minuten-biljetter. Så just nu (förutom när jag använder tangentbordet) håller jag alla mina tummar och alla mina stortår för att flicketöserna ska komma hit och förgylla mig helg ännu mer!

Jag blir så arg på dem annars...


Flash Forward

Idag är det tisdag, men det känns som måndag. Det är en fin känsla att ligga en dag före i veckan. Dessutom är solen här, och jag vägrar tro på Tone när hon säger att det ska komma regn, snö, 2 grader och kraftiga nordanvindar. Hon är mycket för att ljuga den där.

 

Helgen med päronen var jättemysig. Myshäng med god mat (lagad av mamma och pappa), gott vin och spel ("Besserwisser"). På lördagen var det ungefär samma sak, fast inklusive broder & co. (Sorry P och hund att ni fick heta "& co" idag, men det kändes som att det gick snabbare. Nu var jag i och för sig tvungen att lägga till en ganska lång parantes, så jag tjänade inte så mycket tid på det känns det som...) Det känns väldigt bra med en myspysig familjehelg då och då!

 

Spelet ”Besserwisser” vill jag tipsa om till alla ni som är som jag och älskar spel. Det är ett ovanligt genomtänkt frågespel där man får vara med hela tiden själv och inte sitta och vänta på att alla andra ska svara på frågor och själv sitter och säger ”jag kan, jag kan!”.

 

En ytterligare sak jag vill passa på och tipsa om är en TV-serie. Jag och pojkspolingen gillar att följa vissa spännande TV-serier (inte maniskt, men i lagom proportion) och nu har vi fastnat för ”Flash Forward”. Det är skitbra vill jag ivrigt förtälja! Och då pratar vi inte titta på TV4 eller vilken kanal det nu är, och vi talar inte heller om att vara olaglig och ladda hem. Nej, jag pratar om att streema, något som av någon besynnerlig anledning verkar ha undgått många. Det fina med serien är att den är oerhört spännande, men den kommer förmodligen inte spåra ur som alla andra spännande serier, för det sägs att den är baserad på en bok och därmed finns det faktiskt ett slut. 

 

Wohoo, tiden går fort när man har roligt, nu slutar jag snart. Hej så länge!


Bättre kladdiga än torra, I always say

Först vill jag bara säga att jag väljer att ignorera det faktum att jag fick snöblandat regn på mig imorse på väg till jobbet. Det hände inte. Istället för att slösa irritation på det (som inte hände) sitter jag här på jobbet och mår finfint efter att ha slukat en Frozen yoghurt från Seven Eleven som min supersnälla chef överraskade mig med! Då mår man fint.

 

Idag är det fredag, hurra hurra hurra! Något som känns lite extra mycket idag eftersom jag jobbar heldag idag.

 

I onsdags skrev jag ju att vi skulle inviga grillen, SOM vi invigde den! Vi grillade fläskfilé, vi grillade majskolvar, vi grillade champinjoner, vi grillade lök, vi grillade paprika, vi grillade zucchini, och vi grillade vitlöksbröd! Och drack öl och lyssnade på Bob Marley. Det kändes fint. Så fint.


 

 

Man känner nästan den fantastiska lukten när man tittar på bilden, eller hur? 

 

Idag kommer mina kära föräldrar på besök. Ikväll ska vi laga mat hemma hos oss på Upper East, och min plan är att lura på dem Guitar Hero. Farsan min som är lite utav en gitarrkonung skulle man kunna tro har koll på det där, men man vet aldrig när det kommer till elektronik. Mamsen har fått prova en gång, vi kan väl säga att det gick sådär. Själv är jag nästan lite för bra.

 

Helgen till ära nu när det är familjehäng på schemat så har jag bakat igen. Det har blivit lite utav min grej på sista tiden. Lite på grund av att deg och smet är bland det godaste som finns. Och det är ju ganska tillfredsställande med bakning för oss som inte är lika bra på att laga mat. Denna gång fick det bli stooora muffins med olika smak på dem alla! (Jag är mäkta stolt så detta berättar jag med iver, dessutom har jag inte ens smakat själv än så jag är synnerligen sugen just nu)

Tre är gjorda på vanlig muffinssmet, med smak av:

Blåbär
Marabou Mjölkchoklad
Banan / Mjölkchoklad


De andra tre är gjorda på chokladsmet och dem kallar jag: 

Bitar av mörk blockchoklad
Bitar av vit blockchoklad
Vit choklad / Blåbär

Jag är mycket stolt över mina verk!

Okej de ljusa kanske ser lite väl ljusa ut, jag erkänner. Men eftersom jag har gasugn, som inte är den ultimata ugnen för bakning så kan man inte alltid lita på att det blir som det ska. Men jag tänkte såhär: Bättre kladdiga än torra! Eller hur?

 

 

Jag önskar eder alla en fröjdefull helg!


Tussilago, grillning, öl, sol. Mums!

”Det var ett jäkla tjat överallt” tänker du. Och jag tänker fortsätta tjata: Yeeeeees nu är det vår!! Våga inte komma tillbaka nu snön och kylan! Jag har till och med bevismaterial för det jag just har konstaterat:


 


Alltså det är något visst med Tussilagos. Jag vet inte vad det är, men jag känner lycka inombords när jag ser dem, ännu mer när jag plockar dem! (och det har inte med någon slags blomsterkärlek att göra, då Tussilago är typ det enda blomnamn jag kan.) Det var på väg hem från gymmet som det hände, precis utanför en tandläkarmottagning, som jag är rädd för. Men jag vågade mig ändå nästan ända fram till fönstret, och trots att jag nästan kunde höra de otäcka borrarna och sugmaskinerna innanför fönstren så kände jag mig vårlycklig och tillfreds med livet, tack vare tussilagon! Jag plockade några stycken, och satte dem på klassiskt vis i ett shotglas på köksbordet.

 

För att fira att min älskade vän Våren har anlänt är det ikväll dags för… drrrrrrrrrrr (trumvirvel) GRILLPREMIÄR!!! Vi har ju som tidigare nämnt privilegiet att ha en uteplats med en liten trappa som leder ner till baksidan av huset. Den baksidan skulle jag nästan vilja säga att vi har beslagtagit litegrann, men det är det ingen som lider av för det är bara vi som hänger där. Och vad beträffar grillröken så är den bara uppskattad av grannar som sticker ut nosarna ur balkongdörrarna och säger ”ååååh vad gott det luktar, får man slänga på en köttbit” skojar de, tokfransarna. På grillen ska vi lägga en fläskfilé och haloumi och till det blir det nog ett par öl eller tre. Jag börjar ju kl 10 imorgon så man får ju passa på!

 

Igår (när jag egentligen skulle plugga) tog jag mig en tripp tillbaka till mellanstadiet. Jag och my Love tog oss en sväng till city och jag återvände hem med en påse från Stadium och en från JC. Den du, det var kanske ungefär 10-15 år sedan jag köpte något på båda de ställena. Den osnygga orangea Stadium-påsen förklarar jag med att det var dags med ett par nya träningsbyxor nu när jag blivit seriös gym-besökare, och då jag insåg att jag har haft ett och samma par sedan åttan. JC kan jag bara förklara med att jag var ute efter en vit skjorta/tunika-aktig variant och råkade se en blå i skyltfönstret, gick in, och hittade en i vitt. Allt kändes mycket ovant. Men jag är nöjd över mina köp! Jag hittade även ett par blåa seglarskor som jag plötsligt kände ett stort behov av. Men helt omotiverat hade jag tagit på mig ett par tjocka sockor (med glada spöken på) vilket gjorde det smått omöjligt att prova skor.

 

Imorgon ska jag i alla fall ägna dagen åt att plugga, hela dagen lång, jag lovar! Förutom när jag är i skolan på förmiddagen …Och förutom när jag tränar…

 

På fredag kommer världens bästa mamma och pappa och hälsar på! Det ska bli finfint med lite familjehäng!

 

Nu slutar jag snart, då ska jag hem och försöka hitta en plats i solen för mig och min vetenskapliga artikel.

 

So long!


Vår...? Eller? Kanske lite?

Okej jag frågar en gång till… Vågar man tro att våren är på väg nu? Jag trodde ju lite optimistiskt det i påsk när det var vårfint i Örebro och jag var ute på cykeltur i solen och hörde den där vårfågeln. Sedan snöade det. Jag lämnade min vinterjacka i mammas och pappas förråd, hämtade ner skokartonger från vinden att lägga vinterskor i, tog fram mina Converse, och så var det 0.8 grader varmt i morse. Men nu när jag sitter här i repan och blickar ut över Klarabergsgatan så känns det vårigt, i alla fall här inifrån. Kom igeeeeen då våren, kooooom hit!! Jag är så trött på molntäcken, regnstänk, plötsliga snöinfall, minusgrader på nätterna och isvindar på morgnarna. Kom igen snälla schyssta!! Jag vill så himla jättegärna att det ska bli varmt och vårjackevänligt nu! Speciellt eftersom jag nu köpt tre sommarplagg som jag inte kan använda på vad som känns som jättelänge! Två fagra klänningar och ett par shorts. Jag blir så otålig av att inte få använda sina nya saker när man så glatt shoppat!  

Måndag ja, jag jobbar, och ska jobba ganska mycket denna vecka. Och plugga mycket. Men jag hade en skön slapparhelg så jag är inte i lika stort behov av återhämtning som förra veckan. I fredags hade jag och min bästa kille myskväll. I lördags tog vi oss en sväng på söder i tråkvädret och käkade sushi på kvällen hos broder och miss P, som var lite för solbrända för min smak då de just kommit hem från Miami. Jag kände mig ännu blekare än vanligt. Solen kom hit! Bränn mig!

 

 

Igår var en ovanligt produktiv söndag. Det vårstädades, det tvättades, det hämtades utemöbler från vinden, det piskades mattor OCH jag sydde mig en egen kjol! Känn på den. Jag är mäkta stolt över mig själv och fick nästan lust att ringa till min gamla syslöjdsfröken som tyckte att jag var för inkompetent för att ens tvinna vänskapsband. Ha! In your face, Syslöjds-Hitler (som hon kallades, högstadiebarn har ju en tendens att vara lite elaka)! Kjolen i alla fall, den är smurfblå, och vårig! Utöver det så köpte vi oss ett nytt Guitar Hero i lördags så det har även blivit några långa stunder in på natten med plastguran i handen och headbanging.  

 

I eftermiddag ska jag till skolan på föreläsning, en ganska tråkig sådan. Just nu läser jag Vetenskaplig Metod, ett ont måste. Imorgon är jag ”ledig” som jag föredrar att kalla det när jag inte ska jobba och inte har föreläsning. Dock ska jag läsa i min bok ”Introduktion till Samhällsvetenskaplig Metod” hela dagen. Förutom när jag ska träna. Där vill jag passa på att skryta lite med att nämna att jag faktiskt har tränat kontinuerligt två gånger i veckan ända sedan februari nu! Stolt? Yeah!



Elin: Jajemen, jag började känna att man kanske skulle gå ifrån basutbudet i alla fall. Haha. men ditt (som för övrigt såg jätteavancerat ut) är ju borta nu!

Hundvalp och jordgubbar!

Whoooa vad är nu detta? Värsta rosa! Så himla tjusigt, eller hur. Jag har försökt leka kunnig och ändrat koder och grejer här på sidan. 2 poäng till Josefine i datanördighet!

Jag vill påminna om en dag när jag sade ”Jag ska inte jobba på två veckor”, vilket kändes både positivt och negativt. Nu sitter jag här på jobbet igen och tar tillbaka vad jag sade. Jag blev inkallad på grund av sjukdom, både igår eftermiddag och idag. Något som från ett egocentriskt synsätt är ganska bra. Pengar rullar in, jag ser dollartecken framför ögonen och när jag blundar ser jag mig själv stå i kassan i en butik, kanske med en skokartong, kanske med en sommarklänning, kanske hos frisören. Så värt. Speciellt eftersom jag har ett jobb där det är helt okej att spendera en halv dag här och där. Och i synnerhet idag! Jag ska berätta varför. Tidigare idag fick jag ett sms av min kontaktperson här där det stod:

 

”Hej Josefine! En konstig fråga, är det okej om du har en hund hos dig i repan under en timma i eftermiddag?”


OM det är okej! Jag blev så upprymd för en stund så J fick sansa mig en smula. En valp dessutom! Jag sitter nästan lite som på nålar här och väntar på att klockan ska bli 16.00 så att mitt hundbesök anländer. Vi ska bli bästisar, hunden och jag!

 

DESSUTOM har jag fått en låda jordgubbar av min snälla kollega/chef (jag vet inte riktigt vad jag ska kalla henne eftersom jag jobbar via bemanningsföretag och min chef är där)!

 

Vad glad jag är! Just idag (och igår) råkar vara en sådan där smådjävulsk dag i månaden där jag utan förklarbar anledning (förutom de där nedriga hormonerna vi damer lider av ibland) kan bli fruktansvärt irriterad och småtjurig över precis allt… och ingenting. Vad är då helt perfekt, om inte en hundvalp och jordgubbar för att få en på bra humör. Heja!

 

Påsken! Den var rent ut sagt grym, för att använda ett ganska ogrymt ord. Värdinnan och födelsedagsbarnet på påskafton hade fixat finmat och en av världens kanske godaste efterrätter – frozen cheesecake med en hög frukt på. Kvällen var jättelyckad med en lång och högljudd förfest med fortsättning på Ritz, och avslutades såklart med två cheeseburgare i magen. Efter helgens bravader var jag smått utmattad hela söndagen inklusive måndagen och halva tisdagen. Man börjar känna att 25-året är påbörjat, hrm. Det ignorerar jag aktivt med att ha börjat gilla ännu en fjortisserie (som även den råkar innefatta huggtänder och blod, skumt): A vampires diary. Allt för att låtsas att jag inte fyller 25 i år.


Nostalgi

Jag gjorde det, jag åkte till Coop Forum (eller B&W som vi fortfarande säger här utanför stan) före duschen. Jag har fortarande inte duschat, fräscht va. Glajerna på, tack gode solgud för dagens sol! Och så trampade jag iväg på mammas tjusiga cykel. Och gissa vad... Det var skitkul! Först kändes det lite mystiskt, och för en halv halv sekund visste jag inte riktig hur jag skulle göra för att få cykeln framåt och samtidigt inte välta. Men man brukar ju kanske säga ”Det är som att cykla” av en anledning. Inne på B&W (Coop) blev jag förvirrad, de tycks ha byggt om sedan jag var där sist (1997 typ) men det var ungefär jag och 12 till som valde att handla på stormarknad idag.

 

Det roligaste med trippen var dock själva cykelvägen dit och hem. På hela vägen mötte jag en annan cyklist, såg några män kratta kottar, och en tant som hade gått ut till brevlådan för att titta på solen. Hon log mot mig, jag log tillbaka och kände mig lycklig resten av cykelturen.

 

Men roligast av allt var att cykla förbi allt som jag såg på så annorlunda när jag var liten. Dammen där vi fiskade grodyngel i lågstadiet, skogen där jag grät av rädsla när jag kom för nära en myrstack, rökstubben där alla coola nior hängde, skolan, och framförallt alla monstruösa uppförsbackar som då verkade som ena sidan av Kebnekaise, men som jag nu insåg var en liten sluttning.

 

Nu låter det som att Lillån är en liten byhåla mitt ute på vischan, vilket det faktiskt inte är. Men när jag under mitt trampande tänkte på hur det är att cykla på St:Eriksgatan i Stockholm och försöka sicksacka mellan bussar, tutande bilar och galna cyklister så känns Lillån bra pittoreskt, på ett fint vis!

 

Summan av kardemumman är alltså att jag vill rekommendera alla utflugna att ta en liten cykeltur i det fina vädret där du växte upp. Det var förvånansvärt upplyftande, och en angenäm känsla av välbehag och lugn fyllde mig!

 

...Men den stannar nog inte särskilt länge, för snart är det FEEEEEST!!


Easterafton

Glad påsk, trots att många av oss (däribland jag) funderar över om det är tack vare påskharen eller Jesus som vi firar påsk.

Igår var en sjukt slapp slappardag, så slapp att det till slut blev obekvämt att sitta och ligga ner. Därför ska jag ge mig ut på en cykeltur idag till Coop Forum för att köpa groggvirke och ta ut pengar till kvällen … Men vad tacky det lät med groggvirke, det lät som att jag ska göra RedBull-Vodka eller något. Jag ska kalla det för coktail-blandning istället, till min tjusiga Aivy black currant.

 

Fest-peppet som var något undanlagt igår börjar krypa fram nu igen. Bortsett från att jag är konstant nervös på grund av att min kära mor blev typ magsjuk igår. Och ni vet hur det är när man går runt och är livrädd för att bli smittad. Man känner efter! Huuuuh! Men jag har hållit mig på replängds avstånd och öppnat fönster för att vädra ur ilska bakterier. Kanske om jag skulle ta min hand-desinfektion och spraya på allt jag ska ta i (och äta).

 

Nu sitter jag och funderar på om jag ska hoja till Coop före eller efter duschandet. Det är ju trots allt Coop Forum, och man behöver inte vara så fixad kan jag känna, men å andra sidan är det ju så som man alltid tänker: Tänk om jag skulle träffa på någon gammal klasskompis/lärare eller vad som helst från back in the days. Då tänker de ”jahaja, den där Josefine, hon verkar ha gett upp livet redan, hon var mycket snyggare förr”, där jag står vid läskhyllan med flottigt hår i knut och med min efterhängsna finne i pannan som står ut ca 2 cm från huden och därför ser ut mer som en vårta. Egentligen bryr jag mig inte, men man vill ju inte att folk ska tycka synd om en, när jag är så snygg med rent hår och utan vårt-finne ;)

 


Långfredag. Vilodag. Mellandag. Godisdag.

Tjoho hallå. Nu sitter jag här i Örebro hemma hos mamma och pappa och känner mig lite småbakfull. Va? Tänker du, skulle inte du bara gå ut och äta? Jo, svara jag Så trodde även jag. Kvällen började på Indigo där glas efter glas konsumerades. Sedan bar det av till en fest (fri bar, uh-oh), för att sedan fortsättas på mellanlandning och påfyllning hemma hos Sofia, för att ytterligare sedan avsluta kvällen på Ritz. Så här sitter jag som sagt, och är glad att det är Långfredag, för på Långfredagen får man inte göra något annat än att slappa, äta god mat och godis. Precis vad jag gör idag. Jag har förflyttat mig mellan säng, soffa och köksstol i långa intervaller.

Jag kan inte säga att jag är jag är riktigt lika övertaggad inför morgondagens fest som jag var igår. Men det kommer, det kommer. Jag ska bara få ur gårdagens sista ångor alkohol ur kroppen.  Man är ju inte purung längre.

På dagen imorgon skall det ätas påsklunch (yeeeeeeees, heminlagd sill!!) med mamsen och pappsen. Sedan börjar festen tidigt.

Nu ska jag ägna lite tid åt tre mycket goda ting, alla på samma gång: Sex and the City, lyxchokladbitarna i påskägget, och Kissen (min katt)! Sedan kanske man skulle passa på och utnyttja det faktum att det idag är legitimt att sova på dagen.

So long!



Felicia: Tack för infon, där ser man där ser man! I'm impressed! Vilka är det?


PÅSKLOV!

Först vill jag bara skryta lite om att jag har PÅSKLOV, thats the beauty med att vara student! Då känns det så värt att ha suttit i all sin ängslan och maraton-pluggat de senaste två veckorna. Allt har sina för- och nackdelar som jag så fint brukar säga.

 

Idag torsdag bär det om några timmar av till Örebro och ikväll ska vi försöka få bord på Örebros tapasrestaurang (ja du läste rätt, singular) Indigo där jag och några damer ska smaska tapas och hälla i oss vin. På lördag blir det vildare, då jävlar är det äntligen födelsedagsfest hos Tessan! Än en gång har vi alla varit övertaggade ända sedan datumet spikats, woho!

 

Vilken taskig skrivinspiration jag hade idag märker jag, jag är alldeles för distraherad av Bengt Frithiofsson på nyhetsmorgon.

 

På återseende

 

GLAD PÅSK!


RSS 2.0